Nytt/Historisk/Pastor Torp i Aftenposten: «Syke fratas troens håp»

Pastor Torp i Aftenposten: «Syke fratas troens håp»

Jan-Aage Torp
03. April 2020
Pastor Torp i Aftenposten: «Syke fratas troens håp» Pastor Torp i Aftenposten: «Syke fratas troens håp»

I mitt virke som pastor i hovedstaden møter jeg tusener av mennesker hvert år som trenger håp for sine helsemessige utfordringer.

Jeg oppsøker med takknemlighet min fastlege, endokrinolog, nevrolog, fysioterapeut, psykolog og mangfoldige syke- og hjelpepleiere. Derfor presiserer jeg overfor de mange som oppsøker vår trosbaserte hjelp, at dette går hånd i hånd med fagmedisinens ekspertise.

Men jeg reagerer kraftig når jeg leser kommentaren «Skamløse opportunister» av Aftenpostens Ingeborg Senneset. Snakk om å frata folk troens håp midt i frykt og lidelse! At Aftenposten forsyner denne meningsytring med foto av Norges skyteskive nummer én, Jan Hanvold, er uverdig av en seriøs avis. Løsrevet fremstår bildeteksten nærmest som en advarsel mot kristen bønn: «TV-pastor Jan Hanvold er blant flere som melder at bønn skal fungere mot virus».

Jeg samarbeider med Hanvold, og de hundretusener som følger TV Visjon Norge hører ham titt og ofte fortelle om den hjelp som legene gir ham. Han anbefaler enhver seer å samarbeide med sin lege.

Jeg forventer bedre av Norges fremste meningsbærende avis!

Powered by Cornerstone