Nytt/— Tre måneder i «Nye Oslokirken» har forøket vår tro, forteller pastorparet Torp

— Tre måneder i «Nye Oslokirken» har forøket vår tro, forteller pastorparet Torp

Oslokirken Media
19. Februar 2024
— Tre måneder i «Nye Oslokirken» har forøket vår tro, forteller pastorparet Torp — Tre måneder i «Nye Oslokirken» har forøket vår tro, forteller pastorparet Torp

Den 26. november 2023 restartet Oslokirken sin offentlige virksomhet etter å ha tatt en pause siden slutten av 2019.

— I disse fire årene var det nedstengninger pga pandemien i mer enn to år, så mange merket ikke en gang at vi var «stengt», sier Aina & Jan-Aage Torp.

— Vi samlet kun noen nøkkelmedarbeidere til bønn, lovsang og fellesskap. Vi var likevel godt synlig i hovedstaden og internasjonalt gjennom Jan-Aages ukentlige TV-programmer og arbeidet i European Apostolic Leaders (EAL) og Kristen Koalisjon Norge (KKN), forteller Aina.

Men deres hovedkall var å bygge menigheten i Oslo. 

— For tre måneder siden var tiden inne til å restarte, forteller pastorparet Torp.

— Vi bruker arbeidstittelen «Nye Oslokirken», og har fått lov til å benytte egnede lokaler i Pinsemenigheten Evangeliesalen Berøa på Grünerløkka. Beliggenheten passer perfekt for oss, fordi her er gjennomsnittsalderen i bydelen på ca 38 år, og her er alle mulige nasjonaliteter og studenter samlet.

Selv om veksten er langsom, ser de at Gud gjør et merkbart verk.

— Vi samler ufrelste og søkende, og kristne som har vært på leit etter et åndelig hjem. Så langt er det seks nasjonaliteter som oppsøker oss, og blant dem er mange etniske nordmenn.

— Disse tre måneder i «Nye Oslokirken» har forøket vår tro, forteller pastorparet Torp.— Vi ser at Herren gjør sitt verk på sin måte, og vi er bare tjenere for Ham, understreker pastorparet. 

Powered by Cornerstone