Nytt/Historisk/William Undi profeterte om TV i Oslo

William Undi profeterte om TV i Oslo

Oslokirken Media
07. April 2019

Under en direktesending på TV Visjon Norge ikveld kalte profeten William Undi fra Sør-Afrika frem pastor Jan-Aage Torp som var kommet hjem noen timer tidligere fra oppdrag i Albania. Undi profeterte over Torp, som han overhodet ikke kjente, at han var fra Oslo og hadde en kobling med Albania. Undi hadde sett Torp i en visjon den samme ettermiddagen.

Undi kalte også frem TV Visjon Norges tv-leder Gawdat Mtrious, sammen med Torp, og Undi henvendte seg så til TV Visjons grunnlegger Jan Hanvold, og sa: «Herren sier at Han utvider tven. Jeg ser noe som har å gjøre med Oslo. Hør disse ordene: Oslo! Noen ganger når Herren taler, henger det ikke på greip. Men i fremtiden skal dere si: Profet William sa noe i denne retningen. Du (Mtrious) er tv-leder, og du (Torp) representerer Oslo. Du (Torp) står her for å representere Oslo. Ja, du (Hanvold) sa noe til meg (om TV Visjon), men jeg kjente ikke denne mannen (Torp).»

Spesifikt fire ganger gjentok profeten Wlilliam Undi at Jan-Aage Torp representerer Oslo for den fremtidige TV-tjenesten.

William Undi forløste over Torp en frisk salvelse som bærer mirakler.

Powered by Cornerstone