Nytt/Historisk/Vise-ambassadøren: Enhet med Oslopastorer for Israel

Vise-ambassadøren: Enhet med Oslopastorer for Israel

Oslokirken Media
21. Mars 2013
Vise-ambassadøren: Enhet med Oslopastorer for IsraelGeorge Deek, Israels vise-ambassadør til Norge (foto: Tor H. Lanton)

Samlingen av 5-foldige forkynnere i puben med Israels vise-ambassadør George Deek viste at det er verdensvid kristen støtte for Israel, endog uttrykt i Norge!

16 forkynnere fra Osloregionen var samlet igår for å møte den israelske vise-ambassadøren. George Deek er den eneste israelske diplomat på verdensplan som faktisk er ikke-jødisk. Han er tilogmed palestina-araber! Og en kristen!

Før George Deeks tjenestetid startet i Norge for seks måneder siden, tjenestegjorde han som diplomat for Israel i tre år i Nigeria. Hans glede var derfor overveldende da han igår møtte to nigerianske pastorer i samlingen av tjenestegaver fra Oslo!

De 16 forkynnere på møtet igår var fra Nigeria, Ghana, Sierra Leone, og seks fra Norge.

George Deek talte om at Israel er den eneste nasjonen i Midtøsten som faktisk praktiserer demokrati og rettferdighet. Han betonet også den israelske befolkningens arbeidsvilje og genialitet som årsaker til nasjonens økonomiske suksess. Han kalte på kristne i Norge til å støtte og be for Israel.

Finn-Henrik Larsen presenterte et sterkt gjensvar til fordel for Israel. Flere pastorer uttrykte også sin kjærlighet og støtte til Israel.

Foto nedenfor: Adama Sesay og Aina Torp på femfoldig-samlingen igår

Powered by Cornerstone