Nytt/Historisk/Mektige kampanjer i India

Mektige kampanjer i India

SeiersTro Media
22. August 1996
Mektige kampanjer i IndiaJan-Aage Torp opplevde en forløsning av Guds kraft til å helbrede og sette fri

Jan-Aage Torp og et team av åtte fra Norge opplevde en forløsning av håndgripelige mirakler under sine kampanjer i India.

Teamet tilbrakte to uker i provinsen Andra Pradesh, og hadde sin base i Vishakapatnam der deres vert, Santosh Desabatulla Batu, har sitt hovedkvarter.

- Vi opplevde en forløsning av håndgripelige helbredelser og mirakler, forteller Jan-Aage. - Blinde øyne ble åpnet, krøplinger ble helbredet, demonbesatte ble satt fri. Tusener ble frelst, jubler Jan-Aage.

Møtene ble holdt i mer enn 25 landsbyer, pluss et tre dagers korstog i Vishakapatnam. De hadde også en pastorkonferanse for 300 forkynnere fra Andra Pradesh.

På den siste kvelden etter kampanjene var Jan-Aage Torp og hans medarbeider Jon Einan i en trafikkulykke som involverte deres bil. De ble begge skadet, men en av deres vertspastorer ble drept i kollisjonen.

- Dette gjør meg enda mer fast besluttet på å dra tilbake til India og tjene Jesus der, proklamerer Jan-Aage. -Jeg har aldri før sett en slik forløsning av Guds mirakelkraft! Og den åpenlyse demoniske motstanden var uventet sterk, sier han. -Det pågår en virkelig kamp om Indias fremtid!

Powered by Cornerstone