Nytt/Historisk/Cindy Jacobs profeterte

Cindy Jacobs profeterte

SeiersTro Media
18. Mai 1998
Cindy Jacobs profeterteCindy Jacobs

Jan-Aage Torp har nettopp vært på et oppdrag i Colorado Springs, USA, og der møtte han den kjente profeten Cindy Jacobs for første gang. Det som skulle være et møte for å lytte til strategiske drøftelser, ble til en voldsom profetisk trefning!

Jan-Aage Torp var invitert av lederen Luis Bush som gjest på det internasjonale ledermøtet for AD2000-bevegelsen i Colorado Springs. Her var de 40 lederne samlet, og blant dem Cindy Jacobs.

Midt i møtet onsdag 11.mai ble Cindy ledet til å ta ordet for å formidle et profetisk budskap til "denne vikingen fra Norge". 

Herren brukte Cindy Jacobs til å si blant annet (avskrift fra lydopptak):

«Du er som Peter. Du er tordensønnen! Du er en talsmann som proklamerer de gode nyheter over hele verden. Jeg ser deg som en apostel med mektige tegn og under. Du skal reise opp mange misjonærer. Jeg ser en stor mengde misjonærer som blir trenet og utrustet av deg, og som går ut i hele verden for å proklamere de gode nyheter. Du skal ha en verdensomspennende webside som vil få stor påvirkningskraft på nasjonene. Du vil få stor innflytelse og autoritet i USA. Jeg ser også at du får stor påvirkningskraft i London, Brussel, Zürich og flere andre byer. Herren vil forløse store finansielle ressurser for deg. Frykt ikke!»

Powered by Cornerstone