Syttende Mai med Sylvi Listhaugs hyllest til Norge

Oslokirken Media
04. Mai 2021
Syttende Mai med Sylvi Listhaugs hyllest til NorgeFoto: Sahar Zargar Syttende Mai med Sylvi Listhaugs hyllest til NorgeFoto: Sahar Zargar

På selveste Nasjonaldagen - Syttende Mai - er Sylvi Listhaug gjest i «Hovedstaden med Pastor Torp». Mandagskvelden kl 19:00 er fast sendetid for Torps ukentlige program på TV Visjon Norge, og i år sammenfaller dette med den store dagen.

- Jeg spurte Sylvi Listhaug om hun ville være gjest, og at mitt ønske var at dette ville oppleves som «Sylvi Listhaugs hyllest til Norge på Nasjonaldagen», og jeg ble oppriktig glad da hun svarte ja, sier Jan-Aage.

- Sylvi Listhaug er verdikonservativ og en varm familiekvinne, samtidig som hun er en progressiv og effektiv leder. Jeg tror at det norske folk vil få se disse egenskapene av henne i Hovedstaden på Syttende Mai, og at dette blir en enestående anledning til å møte henne «på nært hold» som nyvalgt partileder og statsministerkandidat for Fremskrittspartiet, sier den forventningsfulle Pastor Torp, som legger til at møtet med Sylvi Listhaug under den pandemi-begrensede feiringen av Syttende Mai, blir en særskilt oppmuntring for «norske mann i hus og hytte». 

Sylvi Listhaug blir valgt til ny leder av Fremskrittspartiet (Frp) under partiets landsmøte førstkommende helg 8.-9. mai. Ledervalget holdes på lørdag ettermiddag. Valgkomiteens innstilling på ny leder er enstemmig, og det er ikke fremmet forslag på motkandidat.

Idag er Sylvi Listhaug nestleder i Frp og stortingsrepresentant fra Møre & Romsdal.

Powered by Cornerstone