Nytt/Seminar i Kristiansand

Oslokirken Media
09. Juni 2022
Seminar i Kristiansand

Aina & Jan-Aage Torp holder seminar om Den apostoliske tjeneste og Syvfjellmandatet i Levende Vann Misjonssenter i Kristiansand på lørdag 11. juni kl 10-14.

- Vi gleder oss til å formidle et viktig budskap til Levende Vann som ledes av våre venner, Käthe Annbjørg & Øystein Kristoffersen, sier Jan-Aage.

- Nå er det en ny tid i Norge. Levende Vann er en tydelig apostolisk virksomhet, og vi står sammen på stadig flere måter.

- At koronapandemien er over, betyr at vi endelig kan begynne å tjenestegjøre i menigheter og kristne sentra i åpne arrangementer. Under pandemien reiste jeg mye i Norge, men oftest møtte jeg noen ganske få mennesker ad gangen, ofte i uformelle sammenhenger, men nå kan vi gå åpent ut, og det er fantastisk, jubler pastoren.