Nytt/Rich Vera i Oslo

Rich Vera i Oslo

Oslokirken Media
07. Mars 2023
Rich Vera i OsloAina Torp blir tolk for Rich Vera slik som i Q42 i Kristiansand i 2022

Vi gleder oss storlig over at profet Rich Vera kommer tilbake til Norge fra fredag 19. til mandag 29. mai 2023 i regi av European Apostolic Leaders (EAL)! Trolig blir han enda flere dager idet nye byer og menigheter legges til.

Norge trenger vekkelse og transformasjon, og vi tror at disse dagene blir en sterk oppfyllelse av dette!

Kampanjene starter i hovedstaden Oslo! Vi tror på gjennombrudd.

Følg med her på planene.

Noen vil spørre om hvorfor vi arrangerer en kampanje med en profet. Er det ikke bedre bare å bygge opp menigheten internt?

Pastor Jan-Aage Torp besvarer dette spørsmålet slik:

- Siden 1996 har jeg titt og ofte arrangert profetiske møtekampanjer i Oslo og utover landet, og det har gitt varige frukter. En rekke av Herrens sterkeste tjenestegaver i Norge fikk et avgjørende puff av Den Hellige Ånd gjennom profeter som kommer utenfra og som ikke er belemret med fordommer imot den ene eller den andre.

- For Aina & meg å arrangere møtene i Norge og spesifikt i Oslo er naturligvis spinnvilt og sprøtt. ikke mange vil ofre sin komfort ved å støtte helhjertet opp, men når møtene begynner den 19. mai, da vet vi at Herren kiommer med sitt mektige nærvær.

Pastor Aina Torp fortsetter: - Trolig blir Oslokampanjen uten forhåndspåmelding, Vi ønsker å invitere alle til å komme. Vi kommer snart tilbake med info om sted og møtetider.

Rich Vera i OsloBenny Hinn og Rich Vera

Her er en artikkel om Rich Vera før han besøkte Kristiansand i slutten av september 2022 som bl.a. forteller om Benny Hinns profetiske erklæring om Rich Vera..

Powered by Cornerstone