Eric & Jaqulines barnevernsak er godkjent for behandling i Strasbourg

Restoration Media
25. August 2019
Eric & Jaqulines barnevernsak er godkjent for behandling i StrasbourgDen anonymiserte saken om Eric & Jaquline i Dagbladet den 9. februar 2017 Eric & Jaqulines barnevernsak er godkjent for behandling i StrasbourgJaquline & Eric Joseph. Øverst i bildet er Silje Gude og hennes døtre. Oslokirken ber for dem hver uke. (Foto: Jan-Aage Torp)

Ekteparet Eric & Jaquline Joseph og deres tre barn, tamiler fra Sri Lanka, har vært fritt vilt for barnevernet siden 2011. Dagbladet skrev deres anonymiserte historie i 2017, men nå står de frem med fullt navn.

De er katolikker men går hver søndag til gudstjeneste i pinsemenigheten Oslokirken.

Les de internasjonale rapportene og Dagbladets anonymiserte historie fra 2017 (betalingsmur) ved å klikke lenkene nedenfor: