Nytt/Medvirket i DFMs coaching-sesjon

Oslokirken Media
09. November 2021
Medvirket i DFMs coaching-sesjon

Igår kveld var Jan-Aage Torp hovedtaler i Divine Favor Missions (DFM) zoom-baserte coachingsesjon der 25 deltagere fra DFM lyttet, gjensvarte og deltok i bønn sammen med DFMs ledere Mattias Lekardal og Tommy Dahlman.

Jan-Aage delte personlig og fra Guds ord om det bibelske begrepet «gunst» som på engelsk heter «favor» og på svensk «favör» (derav navnet Divine Favor Mission).

Lekardal og Dahlman har grunnlagt dette apostolisk-profetiske nettverket som en ny modell for lederskap, lederutvikling, menighet og misjon.

- Jeg syns det var en flott opplevelse, sier Jan-Aage. - Ingen tvil om at Mattias og Tommy har truffet en nerve blant vordende ledere i Sverige, og de har begynt også i Norge, så jeg tror vi vil høre mye fra dette ekspansive miljøet i årene fremover.