Nytt/Historisk: Oslokirken/Søndag om vår seirende tro

Søndag om vår seirende tro

05. Mars 2018
Søndag om vår seirende troJan-Aage hadde på seg solbriller som beskytter hans hovne øyne etter den vellykkede øyeoperasjonen på søndag.

Oslokirken fortsetter å ekspandere i kvantitet og kvalitet. I gudstjenesten igår koste kjernemedlemmene, som er fra Norge, Øst-Afrika og Sørøst-Asia, seg med lovsangen som ble ledet av pastor Aina Torp, og mye tid ble tilbrakt i å bygge fellesskap etterpå. Vi brukte tid i bønn for familier og utfordringer som våre medlemmer står i.

Pastor Jan-Aage som hadde på seg solbriller etter sin vellykkede øyeoperasjon på torsdag, formidlet en livfull undervisning om vår seirende tro, basert på 1Johannes 5:1-5: «Enhver som tror at Jesus er Kristus, er født av Gud. Og den som elsker Gud, som har født oss, elsker også den som er født av ham. Kjennetegnet på at vi elsker Guds barn, er at vi elsker Gud og holder hans bud. Å elske Gud er å holde hans bud. Og hans bud er ikke tunge. For alt som er født av Gud, seirer over verden. Og det som har seiret over verden, er vår tro. Hvem andre seirer over verden enn den som tror at Jesus er Guds Sønn?»

Powered by Cornerstone