Nytt/Historisk: Oslokirken/I karantene etter Cairo-oppdraget

I karantene etter Cairo-oppdraget

Oslokirken Media
22. Mars 2021
I karantene etter Cairo-oppdragetTorp hadde et personlig møte med Storimamen av Cairo, Hans Eminense, Sheikh av Al-Azhar, Professor Dr. Ahmed Muhammad Ahmad Al-Tayeb

Vår pastor Jan-Aage Torp er i lovpålagt karantene etter sitt oppdrag i Egypts hovedstad Cairo i forrige uke. Han var på utlandsreisen fra fredag til onsdag 12.-17. mars.

Oslokirken følger lojalt alle lover og retningslinjer fra både politiske og helsemyndigheter under coronapandemien, uavhengig av hva vi måtte mene om tiltakene.

Torp testet negativt i PCR-testen før avreise, og likedan ved hjemkomsten. Etter syv døgn, dvs. onsdag 24. mars, tar han en ny PCR-test, og hvis den fortsatt er negativ, er karantenen avsluttet.

I henhold til nye påbud fra norske myndigheter som ble kunngjort og iverksatt mens han var i Cairo, kan alle som har vært på nødvendig arbeidsreise i utlandet, ha sin karantene hjemme. Torps reise ble attestert av det egyptiske utenriksdepartementet, som viste til at Torp var offisiell gjest av Egypt, og at han talte på den 31. sesjonen av den internasjonale konferansen i regi av Det Høye Råd for Islamske Forhold, under beskyttelse av Egypts President, H.E. Abdel Fattah El-Sisi. Egypt viser også til at han hadde en rekke bilaterale møter på høyt nivå med religiøse og politiske ledere i Midtøsten.

Powered by Cornerstone