Nytt/Historisk: Oslokirken/Kjenn tidene for Oslo, Norge og Europa

Kjenn tidene for Oslo, Norge og Europa

Oslokirken Media
05. August 2018
Kjenn tidene for Oslo, Norge og Europa Kjenn tidene for Oslo, Norge og Europa

Pastor Jan-Aage Torp underviste i formiddagens gudstjeneste i Oslokirken om å kjenne tidene i våre personlige liv og for Oslo, Norge og Europa.

1Krønikebok 12:32 forteller at «av Jissakars stamme 200 førere, som hadde innsikt i å tyde tidene, så de visste hva Israel burde gjøre, og alle slektningene som var under dem». - På samme måte trener Herren oss idag til å forstå hvordan Guds timeplan er. Vi bør akte på Herrens tiltale og ledelse. Han virker utfra sesonger, og vi trenger å bevege oss i takt med Herrens tider, akkurat som Jeremia 8:7 sier: «Selv storken under himmelen kjenner sine faste tider, og turtelduen, svalen og trosten passer tiden når de skal komme. Men folket mitt kjenner ikke Herrens lov.»

Jan-Aage fortalte at de siste 10 årene har vært en dramatisk overgang i hans eget liv av å komme inn i Guds planer og tider på alle områder. - Våre dramatiske fremganger i 2018 er ingen tilfeldighet, fastslo han. - Herren har ført Aina & meg og de virksomheter vi leder i Oslo, Norge og Europa inn i sine spor og tidsskjemaer.

- Vi opplever at det har inntruffet et skifte for hovedstaden i sommer. August måned holder på å bringe store forandringer og gjennombrudd i Oslokirken og vår tjeneste i Norge, sa han med begeistring og beven.

Powered by Cornerstone