Nytt/Historisk: Oslokirken/Helbredelsens tjeneste vil bli gjenetablert i Oslo

Helbredelsens tjeneste vil bli gjenetablert i Oslo

Oslokirken Media
19. Mai 2019
Helbredelsens tjeneste vil bli gjenetablert i Oslo

I den profetiske konferansen på TV Visjon Norge denne helgen er profeten Rich Vera blitt brukt mektig av Gud til å formidle helbredelse og befrielse. Igår kveld brukte han en t-skjorte som et kontaktpunkt for troen idet han formidlet helbredelse, befrielse og utrustning til folket. I slutten av møtet ga han i full offentlighet t-skjorten til Jan-Aage Torp.

- Det var en profetisk bekreftelse fra Gud på at vi skal gjen-etablere et senter for helbredelsens tjeneste i sentrum av Oslo, sier Jan-Aage. - Den t-skjorten vil henge på veggen som en troens påminnelse, smiler Jan-Aage som forteller at et økende antall mennesker er kommet til ham for å spørre om når senteret kommer tilbake. Han kan røpe at Oslokirken planlegger å gjen-etablere et nytt senter for helbredelsens tjeneste, som vil ligne på hva han ledet i 2007-2009, og han legger til: - Det vil ikke være en kopi, men et nytt uttrykk for den nye sesong og muligheter i Oslo som er Nord-Europas mest kosmopolittiske by samt Nord-Europas «narkotika-hovedstad».

Fra 2007 til 2009 gjensvarte Pastor Torp på et kall fra Gud om å etablere et Healing Center på hovedgaten i Oslo. Profeten Sharon Stone profeterte dette i 2003. Healing Center var en kjempesuksess med hundrevis av mennesker som tok imot helbredelse, befrielse og frelse.

Det var også mye kontroverser rundt Healing Center med sensasjonsoppslag på forsidene av tabloidaviser,.

I mars 2009 hadde NRK Lørdagsrevyen en positiv reportasje om Healing Center.

 

Powered by Cornerstone