Nytt/Historisk: Oslokirken/I dybden om farskap og sønneforhold

I dybden om farskap og sønneforhold

Oslokirken Media
11. Mai 2015

Den spesielle treningssesjonen i Oslokirken igår om «Fedre, sønner, og å bli sendt» gikk i dybden om disse avgjørende realiteter. - Vårt kall er definitivt å bringe gjenopprettelse av farskap og sønneforhold i åndelig betydning til Oslo, men også å erfare gjenopprettelse og forsoning i biologiske familierelasjoner, sa pastorer Aina & Jan-Aage Torp.

I dybden om farskap og sønneforholdJan-Aage & Aina Torp

I oktober 2013 og august 2014 underviste Jan-Aage Torp om dette temaet i offentlige gudstjenester i Oslokirken. Endog i de siste ukene i Oslokirken har Jan-Aage formidlet om «Guds Farshjerte», "Helbrede den foreldreløse ånd", «Gjenopprettelse og forsoning» osv.

- Vi underviser ikke om dette for å oppnå popularitet eller med kortsiktige motiver, understreket pastorer Aina & Jan-Aage Torp. - Vårt «Oslokirken-prosjekt» er basert på jevnt og målrettet arbeid. 

- Vi tror virkleig at det kan ikke bli vekkelse og reformasjon i vår nasjon uten gjenopprettelsen av far-sønn-relasjonen, på linje med Malaki 4:6-:

«Han skal vende fedrenes hjerter til barna og barnas hjerter til fedrene, så jeg ikke skal komme og slå landet med bann».

Powered by Cornerstone