Nytt/Historisk: Oslokirken/«Blyloddet» - Gud måler og bygger sitt folk

«Blyloddet» - Gud måler og bygger sitt folk

Ord om Oslokirken og EAL
Oslokirken Media
26. April 2015

Pastor Jan-Aage Torp har presentert et ord for 2 betydelige initiativ som han er spydpiss for: Oslokirken og European Apostolic Leaders (EAL).

«Blyloddet» - Gud måler og bygger sitt folk"Blyloddet"

Jan-Aage Torp skriver på sin Facebook side:

Jeg er spydspiss for 2 initiativ i Guds rike som er de mest spennende jeg noen sinne har gjort i mitt 57 år gamle liv: 1) European Apostolic Leaders (EAL) og 2) Oslokirken.
Begge er offisielt mindre enn 2 år gamle: EAL siden 16.juli 2013, Oslokirken siden 8.august 2013.
Det ene er for et kontinent. Det andre for en by.
Begge er fortsatt små.
Begge er avhengig av mennesker som kan "se" det som ennå ikke er synlig for de naturlige øyne.
Markus 6:41 "Så tok han de fem brødene og de to fiskene, løftet blikket mot himmelen og bad takkebønnen, brøt brødene i stykker og gav til disiplene, for at de skulle dele dem ut. Han delte også ut av de to fiskene, slik at alle fikk".
Sakarja 4:10 "Alle som har ringeaktet den dagen da det begynte i det små, skal glede seg når de får se blyloddet i Serubabels hånd.".
"blyloddet"=Redskapet for å måle en struktur. En line som er tynget med bly som brukes i byggearbeid for å sjekke om de loddrette strukturene holder mål. Det brukes symbolsk for å referere til den guddommelige standard som Gud, sitt folks bygningsmann, bruker til å teste og dømme dem. Det symboliserer også de standarder som Gud bruker til å gjenoppbygge sitt folk ved.(Fra DICTIONARY OF BIBLE THEMES – 7254 PLUMB-LINE)

Powered by Cornerstone