Nytt/Historisk: Oslokirken/Fortsatt abort-krig i amerikansk høyesterett

Fortsatt abort-krig i amerikansk høyesterett

Norge Idag
10. Oktober 2006
Fortsatt abort-krig i amerikansk høyesterettJan-Aage med forbedere foran Supreme Court i Washington i forrige uke

Pastor Jan-Aage Torp dekker fortløpende de skjebneavgjørende abort-hendelsene i The Supreme Court på sin blogg. I en kommentar til sitt eget blogg-innlegg av 1. oktober om abortkrigen der, skriver han:

Jeg snakket akkurat med Beka ved Bound4Life-kontoret utenfor Washington DC, og hun fortalte at Høyesterett har ennå ikke avgjort om de tar opp igjen Sandra Canos sak. Vi fortsetter å be! 

Bakgrunnen er at mandag 2. oktober ble The Supreme Courts høstsesjon åpnet, og en av de sakene den har på bordet, er en appell fra kvinnen som i 1973 var part i saken som kalles Doe vs. Bolton. Denne kvinnen heter Sandra Cano, og mer enn 30 år etter den ulykksalige avgjørelsen, har hun bedt om å få sin sak gjenopptatt. Hun forteller at hun ble tvunget i 1973 til å be om senabort, fullstendig imot sin vilje. Derfor ber hun nå The Supreme Court om å oppheve domsavsigelsen. Om dette skjer, vil USAs grufulle senabort-praksis bli kjent ulovlig.

Ungdommene fra Justice House of Prayer ber intensivt i disse dagene for høyesteretts behandling av Sandra Canos begjæring, vel vitende om at dette kan sette igang et skred i USA, og endog i andre nasjoner.

Powered by Cornerstone