Kryssilden/«Tenk på Lots kone!» - Bussjåførens ruinhaug

«Tenk på Lots kone!» - Bussjåførens ruinhaug

Jan-Aage Torp
05. Juli 2021
«Tenk på Lots kone!» - Bussjåførens ruinhaugSkjemfoto av Christensen fra hans Youtube-video, og skiltet utenfor Rettssal 519 som jeg selv tok bilde av den 20. januar 2016

En tragedie utspiller seg i disse dager, og holder på å nå sin endegyldige avslutning.

Bussjåføren Jan Kåre (Bjerregaard) Christensen, som ynder å kalle seg «evangelist» og «bibellærer», har mistet jobben på grunn av mange års krangling med sin arbeidsgiver Unibuss, og også med passasjerer. At endog kristelige døgnfluemedier lager overskrifter om at «Bussjåfør som spilte kristen musikk får ett års sluttlønn», viser hvor lite de satser på å formidle sann kunnskap.

Ifølge Christensens egen blogg dagen før rettsmeglingen med Unibuss på torsdag 1. juli, ville han ikke akseptere noe mindre enn minst to millioner kroner i sluttpakke, ellers ville han satse på den berammede rettssaken til høsten som han var sikker på å vinne. 

Men Christensen aksepterte slukøret 473.000 kroner fordi han visste at sannheten er en helt annen enn hva han har pepret internettet med, nemlig at han fikk sparken av helt andre fundamentale grunner enn at han «spilte kristen musikk». Dessuten må han ha en øyeblikkelig utbetaling i denne størrelsesordenen for å betalte bøter i hundretusenkroners-klassen til Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune, som han også krangler med og hetser.

Christensens misere startet allerede på 1980-tallet, og da han oppdaget at Aina & jeg giftet oss i desember 2010, begynte han en hetskampanje mot oss som førte til at vi politianmeldte ham i september 2014. Politiet kjørte saken mot ham i Rettssal 519 i Oslo Tingrett den 20. januar 2016 der Aina & jeg var for å vitne, og han tapte enstemmig. Han tapte også enstemmig anken i Borgarting Lagmannsrett i april 2017. I juni 2017 avviste Norges Høyesterett å behandle hans anke, og i november 2017 avviste Den europeiske menneskerettsdomstol i Strasbourg hans sak.

Det var i Rettssal 519 at han endelig møtte konsekvensene av sitt onde levnet. Siden har det gått i bratt nedoverbakke. Han har hatt god tid og rikelig anledning til å omvende seg, men han har bevisst valgt gjenstridighetens vei. Aina & jeg har ikke trengt å gjøre noen verdens ting. Herren og Hans ordninger fikser alt.

Romerne 13:4-5 forteller hva som skjer når man går imot Guds samfunnsmessige ordninger:

«Styresmakten er en Guds tjener, til beste for deg. Men gjør du det onde, har du grunn til å være redd. For styresmakten bærer ikke sverd uten grunn, men er Guds tjener som skal fullbyrde hans straff over den som gjør det onde.  Derfor er det nødvendig å være lydig, ikke bare av frykt for straffen, men også for samvittighetens skyld.»

En enkel lesning av Christensens blogger viser at han mobber og hetser enkeltpersoner, naboer, og forvaltningen - foruten at han etter den firedobbelte domfellelse for mobbingen av Aina & meg likevel har fortsatt med hets og personforfølgelse overfor oss. Det finnes ingen grenser for hva den mannen presterer av forbannelser, besvergelser og nedrigheter.

Snart må han flytte fra gård og grunn. Hva han mister utover dette, skal jeg ikke spekulere i.

Bibelen har en del gruoppvekkende historier om menneskers ondskap som fører dem til fall under jordelivet. Jan Kåre Christensen hører hjemme i den kategorien.

Jeg minner om den talende advarselen i Lukas 17:32:

«Tenk på Lots kone!»

Jeg sier til slutt: «Tenk på Jan Kåre Christensen!» Dessverre forjener han nok ikke å bli husket på noen annen måte enn dette.

Powered by Cornerstone