Kryssilden/Bygg et alter for Herren i Norge - i alle landsdeler

Bygg et alter for Herren i Norge - i alle landsdeler

Jan-Aage Torp
20. Mai 2022
Bygg et alter for Herren i Norge - i alle landsdeler100 norske delegater deltok under EALs årssamling i Oslo den 28. april til 1. mai. Aldri før har så mange norske ledere fått del i vårt budskap.

Gjennom de to pandemi-årene 2020 og 2021 ble jeg tvunget til å ta en pause fra nesten alle utenlandsreiser, som jo har vært avgjørende for vår effektive internasjonale virksomhet gjennom organisasjonen European Apostolic Leaders (EAL), som jeg leder som president.

Men dette har medført at jeg har kunnet rette fokuset på vårt eget fedreland, Norge.

Selv om vi har vært begrenset til å ha mange små - og endatil bittesmå - møter over hele vårt vidstrakte land, har det vært uhyre virkningsfullt. Selvsagt har vi primært hatt slike møter i vårt «Jerusalem» - Oslo, Norges hovedstad - men vi har kunnet ekspandere virksomheten til hele vårt land.

Å ha små samlinger i hjemmene, arbeidsplassene, grendehusene, og i parker og kafeer, skaper en sterk samhørighet og bygger opp slitesterke relasjoner. Jeg kan med sikkerhet si at vi har langt flere venner og velinformerte partnere idag enn før i Finnmark, Troms, Nordland, Trøndelag, Vestland, Rogaland, Agder, Vestfold og Telemark, Buskerud, Innlandet, Østfold, Akershus og Oslo! Bevegelsen i Norge er rett og slett blitt langt større.

Da vi arrangerte årssamlingen for European Apostolic Leaders (EAL) i Oslo for tre uker siden, ble det kringkastet til 96 prosent av Norges befolkning av TV Visjon Norge. Da nådde vi toppen hittil av positiv effekt overfor det norske folk. Aldri før har EAL kunnet formidle et så bredt og kraftfullt budskap til det norske folk! Takk til Jan Hanvold & Co for dette!

Men vi åpnet også opp dørene for norske kristne ledere og engasjerte medarbeidere som ville sette av de 3 1/2 dagene med oss i Oslo. Dermed deltok mer enn 100 norske delegater under EALs årssamling i Oslo den 28. april til 1. mai. Aldri før har så mange norske ledere fått del i vårt budskap.

Ikke nok med det: På grunn av pandemien har jeg i over to år kunnet lage høykvalitets TV-programmer, «Hovedstaden med Pastor Torp», med den norske eliten som gjester. Med min utenlandske reisevirksomhet ville dette vært vanskelig i normale tider - men Herren åpnet denne døren vidt opp gjennom TV Visjon Norge!

Nå har Herren talt at vi skal bygge et alter for Ham i Norge - i alle landsdeler.

Les 2 Mosebok 17:15:

«Da bygde Moses et alter og kalte det ‘Herren er mitt hærmerke’».

Nå er tiden kommet for Norge!

Powered by Cornerstone