Arkiver/Tidlig (2001-2013)/Studiereise i Zambia gjorde inntrykk

Studiereise i Zambia gjorde inntrykk

07. Juni 2007
Studiereise i Zambia gjorde inntrykkRobert Bwalya forklarer for noen av de engasjerte deltagerne fra Norge.om hvordan ting gjøres ved Spiritual Clinic i Ndola.

En gruppe av 20 engasjerte kristne fra Oslo-regionen var i forrige måned på en to-uker lang studiereise i Zambia med fokus på "Spiritual Clinic" i Ndola, men de har også deltatt i menigheter i ulike byer. Både Ann-Christin Andreassen og Jan-Aage Torp har forkynt Guds Ord i en rekke møter.

Studiereise i Zambia gjorde inntrykkAnn-Christin Andreassen Torp taler engasjert på en kvinnekonferanse der hun var hovedtaler.

- Studiereisen har gjort inntrykk på oss alle, men det er ingen tvil om at vi trenger å bearbeide og vurdere en rekke av erfaringene og observasjonene, understreker pastor Jan-Aage Torp, som forteller at den norske gruppen besto av venner fra Oslokirken samt fire andre menigheter.

Under tiden i Ndola lagde Jan-Aage et time-langt video-intervju med Gideon Mulenga som vokste opp som inkarnert voodoo, men ble frelst for noen år siden.