Arkiver/Tidlig (2001-2013)/Julie og pappa til Afrika

Julie og pappa til Afrika

10. August 2005
Julie og pappa til Afrika

I fjorten dager har pastor Jan-Aage Torp og hans datter Julie (19) hatt kampanjer i Uganda og Rwanda. Det ble dager med store utfordringer og seire.

Uken i Kampala, Uganda kom i stand etter tilrettelegging ved pastor Jean Saflo i Oslo. Kampanjen ble holdt i Kampala Healing Center, under pastor Steven Mugisha. Her var det vekkelsesmøter hver kveld der Jan-Aage og Saflo talte, og Julie sang.

Det ble også nyttige møter på dagtid med politiske ledere innen parlament og regjering.

Uken i Kigali, Rwanda var ved Julie og Jan-Aage. Her var det Restoration Church under apostel Yoshua Masasu og pastor Michel Rwakazina som var vertskap. Etter tre dager med sightseeing og relasjonsbygging hadde Jan-Aage og Julie en sterk møteweekend i megakirken.

I Kigali deltok Jan-Aage og Juiie en kveld i det ukentlige bønnemøtet for politiske ledere hjemme hos utenriksministeren.

Forholdet mellom Oslokirken og Afrika ble fundamentert i disse to ukene, og det vil helt sikkert fortsette, betoner Jan-Aage Torp.

Julie sang seg inn i hjertene