Arkiver/Tidlig (2001-2013)/«Besvar Kristi kall»-seminar

«Besvar Kristi kall»-seminar

30. September 2003
«Besvar Kristi kall»-seminarOtto Bixler underviste «Besvar Kristi kall»-seminarSharon Bixler underviste

Ekteparet Otto & Sharon Bixler sammen med sine medarbeidere Roger & Christine Pook fra Ellels hovedkvarter for Øst-Europa i Budapest, Ungarn har tjenestegjort i Oslo gjennom de siste to ukene.

Den første uken var på Bondeheimen Hotel der de underviste 60 påmeldte deltagere fra Oslokirken og andre menigheter i Oslo-regionen om indre helbredelse og befrielse utfra materialet som Otto har forfattet, «Answering Christ´s Call» (Besvar Kristi kall). Den siste uken har de hatt samtaler og forbønn med alle medarbeidere i Oslokirken.

I seminaret dekket de praktiske tremaer som «Aksept og tilhørighet», «Jesus er Herre!», «Fundamenter for ånd, sjel og kropp», «Menigheten og det okkulte», «Ulykker og traumer», og «Gudgitte følelser».