Arkiver/Tidlig (2001-2013)/Robert Bwalya med zambisk team besøkte Oslokirken

Robert Bwalya med zambisk team besøkte Oslokirken

10. September 2007
Robert Bwalya med zambisk team besøkte OslokirkenRobert Bwalya ble tolket i alle møtene av Aina Lanton

10 begivenhetsrike dager med Robert & Loveness Bwalya med et team på ytterligere seks zambiere er kommet til ende, og Oslokirken er svært takknemlige for hva de har brakt. - Jeg er lamslått av deres raushet og tilpasningsdyktighet, uttrykker pastor Jan-Aage Torp.

- Apostel Bwalyas motiv og målsetning med å komme har hele tiden vært å hjelpe oss i vår menighet, og det har han bevist i praksis, understreker Jan-Aage. - Jeg var litt engstelig da han kom til Norge den 30.august for om han ville skjønne og velsigne min beslutning om å starte vårt Healing Center som noe annet enn deres Spiritual Clinic i Zambia, men fra første stund valgte han å være imøtekommende, og i alle møter og samlinger har han gjort sitt ytterste for å forkynne og opptre slik at min visjon skulle bli bli virkelighet. Dette viser hans sanne apostoliske tjeneste, sier Jan-Aage.

Robert Bwalya med zambisk team besøkte OslokirkenMøtene i Skippergata 9 de første tre dagene var velsignet av Herren

De tre første dagene ble møtene holdt i Skippergata 9 i våre gamle lokaler, men fra 4. september og resten av uken har møtene vært i våre nye lokaler i Dronningens gate 26.

- Det har vært en vind av Den Hellige Ånd som har blåst gjennom oss alle. Vi har styrket vår tro på at det skal bli vekkelse og gjennombrudd i Oslo, jubler Jan-Aage Torp, som gleder seg til at det nye Healing Center skal starte imorgen kl 10. Ikke som Spiritual Clinic, men som Healing Center!