Arkiver/Tidlig (2001-2013)/85 år - og gleder seg fortsatt over livet!

85 år - og gleder seg fortsatt over livet!

10. Mars 2013

Misjonær Anna Kristensen ble 85 denne uken. Og hun gleder seg fortsatt over livet!

85 år - og gleder seg fortsatt over livet!

Gjennom 44 år tjente Anna Kristensen trofast som misjonær i Bangkok, Thailand. I 2006 måtte hun vende tilbake til Norge for godt av helsemessige årsaker. Siden har hun bodd på et aldershjem i Oslo.

Igår besøkte en gruppe av sju gamle venner fra Oslokirken henne for å feire hennes fødselsdag.

-Jeg kommer aldri til å glemme dette! utbrøt hun idet hun lo hjertegodt med tårer og latter som strømmet i ett ut fra hennes strålende ansikt.

I to timer feiret vi denne mektige Gudskvinne som har levd et liv av innvielse og bønn, i tjeneste for smilets folk i Thailand.

-Jeg elsker folket i Thailand, erklærer hun, og begynner å minnes navn og livshistorier.

Mailen og Aina har bakt deilige kaker, og vi har tatt med en storflott bukett av liljer og andre vakre blomster, utvalgt av Aina. Anna mottok gaver og hilsninger.

idet latter og meningsutvekslinger krysset frem og tilbake over bordet, gjorde den hjertegode latteren og gledestårene fra "tante Anne" (hun har vært pastor Jan-Aages "misjonærtante" gjennom hele livet) inntrykk på oss alle.

Da vi leste Salme 91 vers etter vers, Annas livsvitnesbyrd, ba Anna høyt til sin Herre og Frelser, Jesus Kristus. Hennes bønn var blandet med norsk, engelsk, thai - og Helligånds "tungetale", alt i en herlig blanding.

Idet vi skulle gå, spurte "tante Anna" Aina: -Hvor gammel er jeg igjen? -85, smilte Aina. -Å, du skjønner, jeg er så glemsk, og Anna lo igjen....

-90 år gammel neste gang, lo vi alle idet vi forlot "tante Anna" for denne gang.

"Tante Anna" flankert av gode, mangeårige venner, Mailen & Tor Lanton (foto: Aina Torp)
Powered by Cornerstone