Arkiver/Tidlig (2001-2013)/Cindy og Jan-Aage med profetisk oppdrag

Cindy og Jan-Aage med profetisk oppdrag

08. November 2001

Denne uke har Jan-Aage Torp vært på et profetisk oppdrag i Washington DC, etter "ordre" fra Cindy Jacobs.

Det var under Gideon´s Army-konferansen i Hannover for fem uker siden at Cindy Jacobs samlet 12 internasjonale apostler og profeter til et lunsjmøte med én agenda: Å bryte Osloavtalens negative virkning på Israel.

Cindy og Jan-Aage med profetisk oppdragJan-Aage Torp og Cindy Jacobs

Cindy erklærte i Hannover at siden Osloavtalen ble fremforhandlet i Oslo, og på initiativ av nordmenn, må den brytes av en nordmenn som har profetisk-apostolisk autoritet. "Du er mannen!" erklærte Cindy Jacobs til en lattermild Jan-Aage Torp i Hannover.

-Jeg hadde jo aldri gjort noe sånt før, sier Jan-Aage. -Jeg spurte henne hva jeg skulle gjøre rent praktisk. Cindy svarte smilende: "Spør Gud selv!"

-Jeg gikk inn i to dager med bønn og faste, og fikk klarhet i at oppdraget måtte være utført innen første uken i november. -Fredag samlet jeg 12 norske forbedere på mitt kontor i Keisersgate. Der underviste jeg dem om "stedfortredende omvendelse", og om betydningen av å kjempe for Guds eiendomsfolk, jødene. Vi 12 var enige om at Osloavtalen var ødeleggende for Israel som ble tvunget til å gi "land for fred", og etter hvert også å oppgi deler av jerusalem. Vi omvendte oss på vegne av vår nasjon. En sterk kveld, understreker Jan-Aage. 

-Deretter tok vi opp et offer til å dekke flybillett og hotell for meg i Washington DC, og tirsdag ettermiddag var jeg fremme. Tirsdag kveld kom jeg sammen med 12 kristne i Washington DC, og vi koblet oss med hva vi hadde utført i Norge på fredag. Onsdag formiddag samlet vi oss utenfor Det Hvite Hus der vi brøt Osloavtalens forbannelser, og vi beseglet denne hellige handling ved å ta nattverd sammen. Det var en fantastisk opplevelse, forteller Jan-Aage Torp.

Torsdag morgen var Jan-Aage tilbake på plass i Oslo for å ta imot Victor Lorenzo. Det går fort i disse apostoliske tider!

 

Powered by Cornerstone