Arkiver/Tidlig (2001-2013)/Rapport fra Anders Torp om Jesus Manifestation

Rapport fra Anders Torp om Jesus Manifestation

16. August 2007
Rapport fra Anders Torp om Jesus ManifestationAnders Torp presenterte begeistret rapporter fra sitt besøk i Zambia under Oslokirkens gudstjeneste for etpar måneder siden.

4.-12.august ble Jesus Manifestation-uken holdt i Oslokirkens regi, ledet av Anders Torp. Uken ble presentert som en «By-leir og invasjon av sommer-Oslo med lovsang & tilbedelse, bønn, helbredelse, befrielse. Ungdom 13-35 år fra ulike nasjoner.» Nå har Anders Torp sendt ut en gledesfylt rapport til alle deltagerne.

Jesus Manifestasjonen ’07 var en fantastisk tid av felleskap og utvikling. Jeg, som leder for Jesus Manifestasjonen og resten av leder teamet, har kommet til en enkel konklusjon:

Før, under og etter Jesus Manifestasjonen var det ikke noe vi kunne gjøre, som ledere, enn å til det fulle overgi alt i Guds mektige hender og å fullføre alt av potensiale vi så, som kunne bli gjort.

Vi valgte å bli avhengige av Gud uansett hva, og Gud har begynt et mektig verk i alle som var med på Jesus Manifestation.

«Jesus Manifestation har etterlatt seg et dypt, betydningsfullt merke på min panne av disippelskap og hellighet».

«Vi lot Gud ta Jesus Manifestation i sine hender og forme hver enkelt av oss for å bli mer lik Guds menn og kvinner».

«Vi er ved begynnelsen av et radikalt verk av Gud i Norge, gjennom Hans disipler».