Pastor Jan-Aage underviste om å kjenne tidene for Oslo, Norge og Europa

05. August 2018
Pastor Jan-Aage underviste om å kjenne tidene for Oslo, Norge og Europa Pastor Jan-Aage underviste om å kjenne tidene for Oslo, Norge og Europa

Pastor Jan-Aage Torp underviste i formiddagens gudstjeneste i Oslokirken om å kjenne tidene i våre personlige liv og for Oslo, Norge og Europa.

1Krønikebok 12:32 forteller at «av Jissakars stamme 200 førere, som hadde innsikt i å tyde tidene, så de visste hva Israel burde gjøre, og alle slektningene som var under dem». - På samme måte trener Herren oss idag til å forstå hvordan Guds timeplan er. Vi bør akte på Herrens tiltale og ledelse. Han virker utfra sesonger, og vi trenger å bevege oss i takt med Herrens tider, akkurat som Jeremia 8:7 sier: «Selv storken under himmelen kjenner sine faste tider, og turtelduen, svalen og trosten passer tiden når de skal komme. Men folket mitt kjenner ikke Herrens lov.»

Jan-Aage fortalte at de siste 10 årene har vært en dramatisk overgang i hans eget liv av å komme inn i Guds planer og tider på alle områder. - Våre dramatiske fremganger i 2018 er ingen tilfeldighet, fastslo han. - Herren har ført Aina & meg og de virksomheter vi leder i Oslo, Norge og Europa inn i sine spor og tidsskjemaer.

- Vi opplever at det har inntruffet et skifte for hovedstaden i sommer. August måned holder på å bringe store forandringer og gjennombrudd i Oslokirken og vår tjeneste i Norge, sa han med begeistring og beven.

Powered by Cornerstone