Store perspektiver om å innta kulturens sfærer

28. April 2014

I gårsdagens gudstjeneste tegnet Jan-Aage Torp et bredt bilde av oppdraget som ligger foran oss.

Store perspektiver om å innta kulturens sfærerI en ramme av sterk lovprisning, mektig nattverdsfeiring og de troendes fellesskap tegnet Pastor Jan-Aage Torp et bilde igår av de sju kulturens sfærer som Gud har gitt sin menighet autoritet til å innta: Religion, Familie, Utdannelse, Styresmakten, Media, Kunst & underholdning, og Business.

-Kristenlederme Bill Bright og Loren Cunningham fikk begge åpenbaring om dette på 1970-tallet, men intet er nytt under solen, understreket Torp: -Egentlig er dette oppdraget hentet fra Skapelsesmandatet i 1Mosebok 1:26-28 og Misjonsbefalingen i Matteus 28:18-20, og vår egen Hans Nielsen Hauge levde i denne åpenbaringen allerede for 200 år siden. Uten Hauges praktiske kristne eksempel ville neppe Norge ha blitt den velfungerende nasjonen som vi er idag.

-Hver enkelt av oss trenger å finne ut hva Herren har kalt oss til (Romerne 12:2), overgi oss til dette oppdraget, og handle på hva vi tror (Jakob 2:17), utfordret Jan-Aage, og minnet om at noen ganger er det ytre eller indre forhold i våre liv som legger et lokk på vår tjeneste. -Vi må selv ta et oppgjør med slike ting så vi kan fungere fritt og sterkt i den tjeneste Gud har kalt oss til, sa han.

 

Powered by Cornerstone