Guds nærvær og innbydelse

Duke Ajieh tjenestegjorde i ettermiddag
01. Desember 2013

Guds nærvær var håndgripelig i ettermiddag idet Restoration Oslokirken tilba Herren i vårt nye møteformat for søndag ettermiddag. Pastor Duke Ajieh tjenestegjorde om Guds innbydelse til å sette Jesus først i våre liv.

Guds nærvær og innbydelseDuke Ajieh, Jan-Aage & Aina TorpPastor Aina Torp ledet i lovsang og tilbedelse, og ettermiddagens bønnestund reflekterte en ekte tro i forsamlingen på Guds inngripen i livets utfordringer.

Dagens predikant, pastor Duke Ajieh, leverte en advarsel mot den vestlige verdens raske tempo. -Herren vil vi skal ta tid til å høre fra Ham. Han vil ikke at vi skal bevege oss så fort! erklærte den nigeriansk-fødte pastor for Redeemed Christian Church of God i Oslo.

Hans budskap var om å leve i vår første kjærlighet til Kristus, og han viste til sin egen første kjærlighet som 19-åring: En motorsykkel! - Jeg kunne ikke slippe den ut av syne.

-Hvis vi ikke er vaktsomme i ekteskapet, kan den første kjærligheten lett avta. Vi glir vekk fra hverandre og mister vår hjerterelasjon. Dette er tilstanden til mange troende i Norge idag. Mange har glidd vekk fra Kristus og Hans plan. Vi bør forstå at Gud er konstant. Det er ikke Ham som beveger seg vekk fra oss, men Han tvinger oss ikke. I hver generasjon søker Gud å bringe oss tilbake til seg og vår første kjærlighet til Ham, sa Pastor Ajieh. 

Idet han leste fra 2.mosebok 7:1 snakket Pastor Duke Ajieh om hvordan Gud gir oss autoritet over våre omstendigheter, akkurat som Moses fikk guddommelig autoritet over Farao: "Herren sa til Moses: «Se, jeg lar deg være som Gud for farao, og Aron, din bror, skal være din profet". -Han vil at du skal SE Hans løsninger. Hva du ser er hva du får! Du er en seierherre og overvinner! Gud gjør mirakler fortsatt idag!

-Vi trenger å tale dette til vår nasjon i denne adventstiden. La oss utfordre Norge til å virkelig feire Jesus i julehøytiden! Hvordan kan det være en virkelig julefeiring uten Jesus i våre hjem? spurte Duke Ajieh med ettertrykk. -Kristus venter på oss.

-Idet vi søker Ham, vil Han vise oss sin plan, sin hensikt, sitt tidsskjema og sitt mønster.

Duke Ajieh avsluttet med en advardsel mot frafall. -Mange kristne forstår ikke at de er frafalne, fordi dette begynner når vi slutter å ha Jesus som Nr 1 i våre liv. Gud kaller deg tilbake til seg selv! Og når du kommer tilbake til Ham, vil Han gjøre deg til en forbeder, som egentlig gjør deg til en forhandler overfor Gud. Han gir deg autoritet i bønn!

Etter Duke Ajiehs budskap ledet Jan-Aage Torp i en nattverdsfeiring, og som avslutning av ettermiddagen gledet både barn og voksne seg over tradisjonsrike pepperkaker med gløgg.

Aina Torp og Duke Ajieh
Powered by Cornerstone