OSS (Ofte Stilte Spørsmål)

Her er svar på noen Ofte Stilte Spørsmål (OSS) om Restoration Oslokirken.

Når ble Restoration Oslokirken grunnlagt?

Den 8.august 2013 ble Trossamfunnet Restoration Oslokirken juridisk godkjent og registrert som Pinsemenighet av Fylkesmannen for Oslo. Forløperne som ledet til dannelsen av Restoration Oslokirken i 2013 var Seierskirken og Oslokirken.

Er Restoration Oslokirken en uavhengig menighet?

Ja, men våre pastorer er medlemmer av "European Apostolic Leaders", som har medlemmer og partnere i flere nasjoner.

Hvor holder Restoration Oslokirken til?

Vi har møter i "Fireside Room", Kirken i Fritznersgate 15 (inngang fra Gimle Terrasse), og møtes for øvrig i hjemmene. Slik finner du frem: http://www.alcoslo.org/contactus#directions.

Utfører Restoration Oslokirken offentlig godkjente vielser?

Da vi i 2013 ble juridisk godkjent og registrert som en Pinsemenighet, ble vi samtidig berettiget til å utføre offentlige vielser. Vår pastor Jan-Aage Torp har siden 1985 vært offentlig godkjent til å utføre vielser i Pinsemenigheter, og dette er blitt stadfestet ved Trossamfunnet Restoration Oslokirkens registrering. Siden 5.desember 1988 har Justisdepartementet godkjent de to standard vielsesformularene for pinsemenighetene. Dette ble stadfestet av Barne-, Familie- og Likestillingsdepartementet den 7.oktober 2008.