Arkiver/Shalom for barn og voksne

Shalom for barn og voksne

17. September 2014

Restoration Oslokirken vokser langsomt og stødig i kvalitet og kvantitet. Dette var veldig tydelig på søndag idet Aina Torp og Gabor Dobos ledet menigheten i et fokus på det bibelske budskapet om "shalom".

Shalom for barn og voksneAina leder barna i gledesfylt lovprisning på søndagPastor Aina Torp baserte sin undervisning på johannes 14:27 "Fred etterlater jeg dere. Min fred gir jeg dere, ikke den fred som verden gir. La ikke hjertet bli grepet av angst og motløshet".

På engelsk og norsk betyr ordet "fred" fraværet av sivil forstyrrelse eller fiendtlighet, eller en personlighet fri fra indre eller ytre konflikt. -Men den bibelske forestillingen om fred er større enn dette, og hviler tungt på roten «slm», som betyr å være «komplett», eller å være "sunn", understreket hun.