Arkiver/Sterk profetisk oppmuntring

Sterk profetisk oppmuntring

Tormod & Anita Berg Olsen
27. Mai 2014

Søndagens gudstjeneste der Tormod & Anita Berg Olsen tjenestegjorde, ble en sterk opplevelse av profetisk oppmuntring for Restoration Oslokirken.

Sterk profetisk oppmuntringTormod & Anita Berg OlsenEkteparet Berg Olsen fra Stathelle i Telemark er begge flasket opp i Frelsesarmeen, og leder nå "House of Fire" på sitt hjemsted. Jan-Aage møtte dem for 10 år siden, og de har hatt sporadisk og god kontakt. Både Tormod & Anita jobber som lærere i den offentlige skolen, og har de siste 10 årene parallelt gjensvart på Herrens kall til å betjene menigheter i Norge og utlandet, med spesiell vekt på europeiske nasjoner som Bulgaria og Italia.

-Herren kaller Restoration Oslokirken til å grave opp de gamle brønner, sa Tormod idet han henviste til 1Mosebok 26.

-Hva "ser" du? spurte Anita med henvisning til Jeremia 1:11. -Herren kaller dere til å gjenoppdage hva Herren har kalt dere til, fastslo hun. -Gamle visjoner er ikke tapt, men Herren vil at dere skal se dem for deres øyne.

Tormod & Anita betjente hver enkelt i menigheten profetisk og med forbønn.

-En sterk opplevelse å ha dem her, erklærte Jan-Aage etterpå. -Vi gleder oss til å ha dem med oss igjen på 2.pinsedag!