Arkiver/Restoration Oslokirken - en byggeplass

Restoration Oslokirken - en byggeplass

25. November 2013

Pastorparet Aina & Jan-Aage Torp delte visjonen og fundamentene for Restoration Oslokirken igår kveld i en illustrert undervisning.

Restoration Oslokirken - en byggeplass-Fundamentene ble egentlig lagt da vi mottok Jesus for flere år siden, sa Jan-Aage, idet han viste bilder fra sin egen dåp på misjonsmarken i Thailand i 1968.

-Vårt mandat er å gjøre disipler av alle folkeslag i henhold til Misjonsbefalingen i Matteus 28:18-20. Jesus sa "Jeg vil bygge min menighet", og vi er Hans medarbeidere, sa Jan-Aage. - Restoration Oslokirken er egentlig en byggeplass der vi arbeider sammen for å bygge. Når fundamentene er dype, da kan bygningen bli stor, høy, solid og varig!

Jan-Aage la ut vekststrategien for Restoration Oslokirken for de kommende årene: -Hvis vi ønsker kjappe løsninger der vi prøver å bringe inn misfornøyde medlemmer fra andre menigheter, da ville dette være dårlig vekst. Men hvis hver eneste en av oss disippelgjør vår ektefelle, barn, foreldre, søsken, venner, naboer, kollegaer osv - da er dette førsteklasses vekst!