Arkiver/En ny generasjon blir formet

En ny generasjon blir formet

Happy Home Bangkok 50 år
23. September 2013
50 år etter begynnelsen av "Christian Children's Happy Home" i Bangkok, har dusinvis av voksne ungdommer vært samlet i Bangkok for å vise sin takknemlighet og respekt, og en ny generasjon blir formet.

En ny generasjon blir formet Amoey og Pui (venstre i foto) leder et imponerende barnearbeid hver ukeEn ny generasjon blir formetAjarn Sorajak, professor ved det anerkjente Bangkok Institute of Theology, har fulgt Happy Home i 22 årEn rekke aktiviteter har funnet sted denne helgen for å feire 50-årsjubileet til Happy Home i Bangkok.

Aina & Jan-Aage Torp samlet en stor gruppe av unge voksne og tenåringer i Jomtien utenfor Bangkok til en weekend-jubileums-retreat med bibelstudium, tilbedelse, bønn, moro og fellesskap. På søndag i Bethel-kirken i Bangkok leverte Jan-Aage et sterkt budskap om "Våre troes-helter".

En ny generasjon blir formet14 og 12 år etter å ha flyttet fra Happy Home er Phokai og Schacrit lidenskapelige etterfølgere av Kristus i Thailand!Ajarn Sorasak, professor ved det anerkjente Bangkok Institute of Theology, som har fulgt Happy Home gjennom 22 år, var berørt av Jan-Aages budskap: -Jeg ante ikke at Happy Home var 50 år gammelt. Vi er blitt inspirert idag til å følge i fotsporene til slike troes-helter som Anne & Aage Torp, Rosalyn Lim, Anna Kristensen og flere som dem, sa han.

Omlag 2000 Thailendere er blitt oppfostret ved Happy Home gjennom 50 år, og mange tjener Jesus i menigheter og tjenester i Thailand og utenlands. En av dem er Amoey (26) som reiser opp en ny generasjon av barn i Bethel-kirken: -Vi samles til bibelundervisning, engelsk-opplæring og moro, sier hun om barna som stort sett kommer fra thailandske buddhist-hjem i Bethels Silom-område.

Ben (46 - venstre i foto) med sine 2 sønner