Arkiver/-Troen seirer!

-Troen seirer!

09. September 2013

Pastor Duke Ajieh formidlet et løfterikt budskap i Restoration Oslokirken igår kveld om den seirende tro.

-Troen seirer!Pastor Duke henvendte seg stadig til forsamlingen igår (foto: Tor H. Lanton) -Troen seirer!Forsamlingen fulgte oppmerksomt med! (foto: Tor H. Lanton)

Oslo-pastoren som er nest-kommanderende for Redeemed Christian Church of Gods (RCCG) voksende nettverk i Europa, tok utgangspunkt i 1Johannes 5:4-5 "For alt som er født av Gud, seirer over verden. Og det som har seiret over verden, er vår tro. Hvem andre seirer over verden enn den som tror at Jesus er Guds Sønn?"

-Troen seirer!Pastor Curtis Peterson fra Barcelona (foto: Tor H. Lanton)

-Vårt mål av tro overvinner verden, fastslo norsk-nigerianeren idet han utfordret forsamlingen til å ta et steg i tro hver eneste dag, enten i familien, økonomien, forbønnen eller ethvert område som trenger en guddommelig løsning. -Gud har et oppdrag for oss! sa han.

-Hvem er  overvinnerne? Jo, det er dem som er ledet av selve Overvinneren, Jesus!

-Troen seirer!Pastor Duke Ajieh (foto: Tor H. Lanton)

-Vi må lære å se utover de fysiske begrensningene, fortsatte Pastor Duke.

Én spesiell betoning gikk igjen i Duke Ajiehs budskap igår, nemlig om hvor er din tilhørighet, din kobling: -Salme 92:14 sier "De er plantet i Herrens hus og blomstrer i forgårdene hos vår Gud". Enhver plante trenger en kilde for å blomstre. Det samme med oss som troende. Vi trenger å være plantet i Kristi menighet for at vi får et vern og kan blomstre! Livet består av en serie med koblinger. For å komme oss gjennom livets stormer trenger vi å være plantet i menigheten! Noen stormer er voldsomme, men endog stormen i din lille te-kopp kan oppleves av deg som stor og virkelig. For å kunne gjøre som Jesus som sov gjennom stormen, må du være koblet til Herrens hus! fastslo Pastor Duke Ajieh.

Gudstjenesten ble ledet av Pastor Jan-Aage Torp, med hans kone og med-pastor Aina som lovsangsleder og tolk. Skriftlesningen ble gjort av Gabor Dobos.

Pastor Curtis Peterson, en åndelig sønn av Pastor Duke, som leder den voksende RCCG-menigheten i Barcelona, brakte også en oppmuntrende hilsen til forsamlingen.

Duke Ajieh ba for den siste del av helbredelsen av Jan-Aages kropp (foto: Tor H. Lanton)