Arkiver/Bygger når dager er onde

Bygger når dager er onde

Ungarsk-norske Gabor Dobos
25. August 2013

I et fengslende budskap i Restoration Oslokirken ikveld underviste Gabor Dobos om å være en åndelig bygningsmann når ting er vanskelig.

Bygger når dager er ondeGabor Dobos tolket av Aina TorpGabor Dobos, som kommer fra Budapest, Ungarn, har bodd i Oslo i etpar år, og i de siste sju uker har hans kone Marianna og tre barn, Gabor Jr (6), Nora (4) og  Leela (2) også flyttet hit. De har alle slått følge med Gabor som entusiastiske medlemmer av Restoration Oslokirken!

Gabor siterte bibelske eksempler på hvordan Guds folk har bevart fokuset for å være åndelige bygningsmenn, endog når tidene har vært vanskelige. Han leste spesielt skildringen i Nehemja 4.

-Vi må huske at vi går gjennom ulike sesonger, sa Gabor og leste fra Forkynneren 3:1. -Vi må lære å forstå den sesongen vi befinner oss i, som Guds folk i Nehemja  4:15: "Fiendene våre fikk nå høre at vi kjente til planen deres, og at Gud hadde hindret den. Da vendte vi alle tilbake til muren, hver til sitt arbeid".

Tolket av pastor Aina Torp, utfordret Gabor Dobos medlemmene av Restoration Oslokirken til å fortsette vårt arbeid for Herren, endog i tider som kan være utfordrende.