Arkiver/Bygger menighet!

Bygger menighet!

12. August 2013
Bygger menighet!Jan-Aage Torp og Gabor Dobos (foto: Aina Torp)

Restoration Oslokirkens gudstjeneste igår i vår kirkedreide seg om å istandsette mennesker og bygge menighet.

Pastor Aina Torp ønsker forsamlingen velkommen og ledet i lovsang og tilbedelse. Barneflokken bidro også til et levende miljø!

Gabor Dobos involverte på nytt mange menighetsmedlemmer i praktisk bønn for byen og nasjonen.

Etter at Gaute Bærem hadde lest dagens tekst fra Lukas 13:10-17 om Jesus som helbredet en kvinne på sabbaten, ga Jan-Aage Torp både en rapport fra Europa-arbeidet og en undervisning om konfrontasjonen mellom Gudsrikets invaderende kraft og denne tidsalders motstand og fangenskap. Betjening fant etterpå sted, og deretter vår faste feiring av nattverden, før kirkekaffe med kokoskaker og gode samtaler avrundet kvelden.