Arkiver/"Se, jeg gjør noe nytt!"

"Se, jeg gjør noe nytt!"

Søndag i Restoration Oslokirken
23. Juli 2013

Søndagens gudstjeneste i Restoration Oslokirken var samlet sett et lydende budskap om det nye som Gud gjør i individer og i menigheten.

"Se, jeg gjør noe nytt!"Pastor Aina Torp delte en profetisk undervisning fra Guds Ord, som ble holdt i "Fireside Room"..

Hun la ut fra Jesaja 43:18-19 “Dere skal ikke minnes de første ting, ikke tenke på det som hendte før. Se, jeg gjør noe nytt. Nå spirer det fram. Merker dere det ikke? Ja, jeg legger vei i ørkenen, elver i ødemarken." Og hun erklærte også fra 1Peter 2:9 "Men dere er en utvalgt slekt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk som Gud har vunnet for at dere skal forkynne hans storverk, han som kalte dere fra mørket og inn i sitt underfulle lys.".

Ainas budskap resulterte i en sterk utfordring: "Rydd Herrens vei, gjør hans stier rette!" (Matteus 3:3.