Arkiver/Pastorparet gleder seg over ny tid!

Pastorparet gleder seg over ny tid!

08. Juli 2013

Annet halvår 2013 har begynt med et tydelig gjensvar fra Herren for pastorparet Torp og Restoration Oslokirken!

Pastorparet gleder seg over ny tid!Pastorparet Aina & Jan-Aage Torp (foto: Tor H. Lanton)-Vi fikk en tiltale fra Herren søndag 30.juni i Aten ved den greske apostel George E. Markakis om at andre halvår 2013 innvarsler en ny tid, og igår i Restoration Oslokirken talte pastor Duke Ajieh det samme profetisk over oss. Dette samstemmer med hva vi selv har formidlet i menighetens samlinger gjennom hele juni måned, forteller Aina & Jan-Aage Torp.

Juni var en spesiell måned for Restoration Oslokirken idet Herrens tydelige nærvær ble forløst, og flere mennesker søkte til menighetens samlinger.

Jan-Aage har gjensvart på et Gudgitt kall til å ta et større ansvar for utviklingen av den apostoliske bevegelse i Europa, og i denne forbindelsen må han reise mye. Sammen med Aina har han derfor i flere måneder besøkt en rekke europeiske byer, og dette vil øke.

-Ainas tjeneste er utrolig viktig, både lokalt i Restoration Oslokirken, og i ulike europeiske land, hevder Jan-Aage. -Hun er sterk i forkynnelse og undervisning, og hennes salvelse til å lede lovsang og tilbedelse forløser frihet og dybde i land etter land. I Brussel var folk henrykt over hennes tjeneste med lovsang og tilbedelse, og det samme i København og Aten nylig. Apostel Markakis i Aten profeterte sterkt over Ainas liv og tjeneste, forteller Jan-Aage begeistret. (Hør Markakis´ profeti over Aina nederst.)

-Men vår basis er Oslo, sier Aina. -Vi tror på lokalmenigheten, og vi ser en spennende utviking av enhet mellom apostoliske ledere i Stor-Oslo som vi ikke kunne se for oss tidligere.