Arkiver/- Gud forteller sin historie om Restoration Oslokirken!

- Gud forteller sin historie om Restoration Oslokirken!

Pastor Duke Ajieh
08. Juli 2013
- Gud forteller sin historie om Restoration Oslokirken!Pastor Duke Ajieh (foto: Tor H. Lanton)

I et inspirasjonelt, profetisk budskap igår kveld i puben formidlet pastor Duke Ajieh et hjertevarmende budskap på norsk: -Gud forteller sin historie om Restoration Oslokirken! Mennesker ser ikke utover den fysiske realitet, men Gud er Opphavsmannen til suksess: Han skaper suksess-historiene!

Pastor Duke Ajieh er nestkommanderende (sekretær) for eksekutivkomiteen i den europeiske divisjon av Redeemed Christian Church of God (RCCG). Etter 15 år som pastor i Norge foretrekker Duke Ajieh å preke på engelsk. Men igår skjedde det: Pastor Duke prekte på flytende norsk på puben!

- Jeg ønsker å fortelle Kristi historie ikveld, fastslo Duke Ajieh idet han begynte å preke. -Liksom Jona i Det gamle testamentet har vi så ofte våre egne planer. Jona ville ikke bringe budskapet til Nineve, men foretrakk Tarsus. Men Gud ønsket å skape en annerledes historie, så han fikk Jona til å gjøre det på Hans måte ved å sende ham inn i magen til en fisk.

- Gud har ikke forandret seg: "Jeg, Herren, har ikke forandret meg" (Malaki 3:6). Gud gjør det samme idag! Han er den Gud som gir en ny sjanse!

- Peter i Det nye testamente var impulsiv, og gjorde tingene på sin egen måte. Men Gud ga ham ikke opp. Jesus arbeidet med ham, og Peter ble klippen!

- Pastor Jan-Aage & Aina har vært gjennom ild, men Gud har ikke gitt dere opp. Enden av Guds historie blir mer herlig enn begynnelsen! Mennesker ser ikke utover den fysiske realitet, men Gud er Opphavsmannen til suksess: Han skaper suksess-historiene! Gud leder dere fra ett nivå til det neste! Når vi lar Ham ordne våre steg, blir det total seier! erklærte den nigeriansk-fødte pastor.

- Enhver som Gud brukte i Bibelen måtte lide mye. Abram ble til Abraham - far til mange nasjoner. Dét kom gjennom mye lidelser! Han bøyde seg ikke ned for satans løgner som er motstykket til Gud. Satan er løgnenes far. Gud er imidlertid den som gjorde Abraham til mange nasjoners far!

- Vi er nå kommet inn i annen halvdel av 2013. Jeg erklærer at den andre halvdel vil bli mer herlig enn den første halvdel! avsluttet pastor Duke Ajieh.