Arkiver/Mer enn 50 falske brev

Mer enn 50 falske brev

09. November 2017

Idag mottok pastor Jan-Aage Torp en vennlig henvendelse fra presten i Elverum Metodistkirke, Øystein Brinch, som hadde mottatt et særdeles ubehagelig brev fra signaturen «Jan-Aage Torp».

Mer enn 50 falske brevDette er brevet som metodistkirkens prest i Elverum mottok idag.

Brinch skriver:

«Gode Jan-Aage Torp: jeg er ganske sikker på at dette brevet ikke kommer fra deg. Jeg vil imidlertid informere deg om at en "venn" av deg og Leif S sannsynligvis har sendt samme sludderet til flere enn meg. Vennlig hilsen Øystein Brinch, menighetsprest i Elverum Metodistkirke.»

Jan-Aage Torp forteller at han har mottatt mer enn 50 slike henvendelser siden mai 2015, som alle er skrevet på noen lunde samme måte, men med litt ulikt innhold.

- Vi er veldig takknemlig til den skvære metodistpresten Brinch, som faktisk kontakter oss. Vi tenker med gru på de som eventuelt har mottatt slike brev, og som bare har latt det hele skure og gå, og kanskje med negative tanker om oss.

- Det er bemerkelsesverdig at disse brevene begynte å komme i omløp etter at vi anmeldte en blogger til Politiet, og han ble dømt. Noen er sannsynligvis inspirert av dette.

- Dette er personforfølgelse, mobbing og bedrageri, som vi vet at Politiet tar på alvor. Den/de skyldige vil garantert bli tatt, siktet, dømt og straffet, hevder Oslokirkens pastor.