Arkiver/7-stegs cellekonferanse i Singapore

7-stegs cellekonferanse i Singapore

08. Mars 2001
7-stegs cellekonferanse i Singapore

-Det har vært en usedvanlig matnyttig konferanse om cellemenigheten, forteller Jan-Aage Torp etter å ha deltatt i en fullpakket uke med praktisk undervisning i Trinity Assembly of God i Singapore.

Naomi Dowdy var vert og talerTrinity´s lederutviklings-arm heter Global Leadership Network (GLN) og spesialiserer seg på å utvikle ledere i menighetsbygging og samfunnstransformasjon. Trinity-menigheten teller 4000 medlemmer av mange nasjonaliteter, men flesteparten er kinesere og malayere.

Konferansen førte ledere fra hele verden inn i tenkningen rundt cellemenigheten. Gjennom plenums- og gruppesamlinger, samt besøk i lokale cellegrupper i Singapore, ble deltagerne trent i praktisk disippelgjøring og lederutvikling. Foruten apostel-pastor Naomi Dowdy og profet-pastor Dominic Yeo var Che Ahn fra Los Angeles  og Ong Sek Leang fra Malaysia hovedtalere under konferansen, som samlet både hovedpastorer, pastorteam og celleledere fra mange land. Jan-Aage Torp hadde med seg et lite team fra Oslo.