Arkiver/I byens kjernesentrum

I byens kjernesentrum

04. Juli 2017

I byens kjernesentrumOslokirken har et oppdrag for hovedstaden. Vi er en lokal menighet, men vi har også et nasjonalt og europeisk oppdrag.
I tiden fremover oppretter vi et senter i hovedstadens hjerte der vi kan ha vår daglige virksomhet, inklusive tv-studio.
Gudstjenester hver søndag fortsetter som før i den amerikanske kirken i Fritzners gate 15 på Frogner i Oslo.
Men i byens kjernesentrum vil vi ha kontor, bønnemøter, gruppemøter, betjening, tv-opptak, samfunnspåvirkning m.m.
Vil du gi en pengegave for å istandsette lokalitetene, er vi takknemlig for det. «Det et menneske sår, skal det også høste» (Galaterne 6:7).
Du kan overføre via nettbank til bankkonto 1503.65.44535.
Du kan også gi via VIPPS til Trossamfunnet Restoration Oslokirken (VIPPS-nummer 15879)