Arkiver/Et Nådens Fellesskap - En Reformatorisk Autoritets-Sentral

Et Nådens Fellesskap - En Reformatorisk Autoritets-Sentral

I kryssilden med Jan-Aage Torp
Jan-Aage Torp
20. September 2016

Etter tre års langsom utvikling i Oslo har Restoration Oslokirken endelig begynt å vokse! Vi er et Nådens Fellesskap for de svakeste, og en Reformatorisk Autoritets-Sentral for samfunnet.

Et Nådens Fellesskap - En Reformatorisk Autoritets-SentralUnderveis har vi nok hatt våre tunge stunder der vi har lurt på om det er verd prisen - med all den motstand vi har fra folk som vet bedre, og med den passive holdningen som presumptive venner har vist når vi er under angrep.

Men vi har ikke gitt opp, og det er vi idag glad for!

"Guds menighet er jordens største under" skrev forfatteren Ronald August Fangen i sin salme av 1942 og understreket dermed Jesu egne ord i Matteus 16:18: "på denne klippen vil jeg bygge min menighet, og dødsrikets porter skal ikke få makt over den".

Kirken er både et Nådens Fellesskap for de svakeste og mest nødlidende, og en Reformatorisk Autoritets-Sentral som setter standarden i samfunnet.

At media og styresmaktene har viet så mye krefter, tid og penger på "lille Restoration Oslokirken" gjennom disse tre årene, forteller mye om hvilken autoritet den apostoliske menighet besitter. Når Kirken utfordrer den jordiske makta, enten det er barnevernet, homoagendaen, sekulærhumanismen, eller pornoindustien, da virvles demonene opp.

Gud reiser opp motstand og forfølgelse for at vi skal være skjerpet og effektive, og for at løgnen skal avsløre seg selv, og sannheten skal bli synlig for alt folket.

Som en pinsekarismatisk menighet er vårt fokus på 1) Jesus Kristus som den eneste veien til Gud Fader, 2) erfaringen av Åndens dåp og kraft i hverdagen,  3) gjenopprettelse av guddommelige standarder både individuelt og i samfunnet, og 4) forlikelse mellom mennesker av ulike nasjonaliteter, hudfarver og kulturer.

Vi erklærte i desember 2015 at 2016 var "Løftets år" i Oslo. Det holder sannelig på å gå i oppfyllelse.

For etpar måneder siden erklærte vi at 2017 blir "Gjenopprettelsens år" i Oslo. Vi gleder oss til seierrike kamper!

Et Nådens Fellesskap - En Reformatorisk Autoritets-SentralI kryssilden med Jan-Aage Torp - "Jeg tror på hele Bibelen"

Powered by Cornerstone