Arkiver/Restoration Oslokirken går fremover!

Restoration Oslokirken går fremover!

15. Juni 2015

Idet sommerferien kommer igang, legger Restoration Oslokirken tydelige planer for fremtiden. -Vi er her for å betjene mennesker og gjøre Jesu Kristi disipler, sier pastorparet Aina & Jan-Aage Torp.

Restoration Oslokirken går fremover!Midtpunktet i menigheten er den ukentlige gudstjenesten på søndager kl 16:00 med nattverd, lovsang & tilbedelse, bibelundervisning, betjening og fellesskap, sier pastorene.

-Imidlertid er vi glad for at våre tjeneste-venner også kommer for å hjelpe oss. Den 22.-23.august tjenestegjør Winthrop & Lilly Jeyasingham. Den 13.september tjenestegjør Tormod & Anita Berg Olsen. Og i oktober skal Hans Sundberg tjenestegjøre en lørdag og søndag. Vi tror at apostler og profeter er avgjørende fo Kirkens utvikling.

-Jesaja 58:12 om å "mure revnene igjen" er et ord for oss i denne tid!

-Vi er glade for å ha utmerkede fasiliteter i American Lutheran Church for våre offentlige møter, og for Jan-Aages kontor i Dronningens gate. På denne måten har vi de praktiske verktøyene som er nødvendig for å tjene Gud og folk på en en god måte, sier Aina & Jan-Aage.