Arkiver/I dybden om farskap og sønneforhold

I dybden om farskap og sønneforhold

11. Mai 2015

Den spesielle trenings-sesjonen i Restoration Oslokirken igår om "Fedre, sønner, og å bli sendt" gikk i dybden om disse avgjørende realiteter. -Vårt kall er definitivt å bringe gjenopprettelse av farskap og sønneforhold i åndelig betydning til Oslo, men også å erfare gjenopprettelse og forsoning i biologiske familierelasjoner, sa pastorer Aina &  Jan-Aage Torp.

I dybden om farskap og sønneforholdJan-Aage & Aina TorpI oktober 2013 og august 2014 underviste Jan-Aage Torp om dette temaet i offentlige gudstjenester i Restoration Oslokirken. Endog i de siste ukene i Restoration Oslokirken har Jan-Aage formidlet om "Guds Farshjerte", "Helbrede den foreldreløse ånd", "Gjenopprettelse og forsoning" osv.

-Vi underviser ikke om dette for å oppnå popularitet eller med kortsiktige motiver, understreket pastorer Aina & Jan-Aage Torp. -Vårt "Restoration Oslokirken-prosjekt" er basert på jevnhet og konsekventhet.

-Vi tror virkleig at det kan ikke bli vekkelse og reformasjon i vår nasjon uten gjenopprettelsen av far-sønn-relasjonen, på linje med Malaki 4:6-:

"Han skal vende fedrenes hjerter til barna og barnas hjerter til fedrene, så jeg ikke skal komme og slå landet med bann".